EN  |  FR

Eigen Kracht website geheel vernieuwd!

De website Eigen Kracht startte negen jaar geleden als de Lijf, Sport & Middelen-website. Sinds die tijd heeft de site geregeld ‘kleine beurten’ ondergaan. Zo veranderde de naam in Eigen Kracht.nl en werden diverse cosmetische veranderingen en enkele uitbreidingen doorgevoerd. Omdat de campagne qua uiterlijk veranderde moest de site natuurlijk ook mee en werd het tijd voor een ‘grote beurt’. Niet alleen het ‘jasje’ is nu aangepast, maar alles is drastisch veranderd, geactualiseerd en er zijn vele nieuwe handige items te vinden.

Nieuw, nieuwer, vernieuwd
Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Daarom gaan we in dit Youtube-tijdperk meer aandacht besteden aan video’s. Je kunt ze allemaal links in het menu vinden. Deels maken we die zelf, maar jij kunt ons ook attenderen op interessante video’s, zodat we die kunnen toevoegen. Of misschien heb je zelf een leuk trainingsfilmpje gemaakt. Als primeur hebben we onze eigen video over Eigen Kracht in het Centrum. Klik hier om 'm te bekijken.

Ook nieuw zijn de Dossiers. Er staat heel veel informatie op de site, maar hoe vind je alles rondom een bepaald onderwerp? Die vind je dus nu bij Dossiers. Van alle hoofdonderwerpen hebben we alle webberichten bij elkaar gezet.

Jaarprogramma’s zijn een andere nieuwe tak aan de Eigen Kracht-boom. Vaak kregen we vragen van sporters hoe ze hun trainingsprogramma het beste konden samenstellen. Nu is het niet de bedoeling individuele programma’s te maken, want daar heb je fitnessinstructeurs voor, maar sporters meer op weg helpen en een wat langere rode draad schetsen, dat willen we wel. Op basis van een viertal doelen krijg je bij Jaarprogramma’s praktische handvatten aangereikt waarmee je wat langer vooruit kunt.

En verder: middels de Nieuws Feed kun je bijvoorbeeld als fitnesscentrum makkelijker je leden op onze nieuwe webberichten wijzen; bij alle oefeningen staat nu kort de uitvoering en handige tips, hier vind je een voorbeeld; door een verbeterd content management systeem is de zoekfunctie aanmerkelijk verbeterd; vind je overzichtsmenu’s die een inhoudsopgave vormen van hetgeen je onder een bepaald item kunt vinden en we hebben onze eigen Eigen Kracht filosofie uit de doeken gedaan.

Jullie stem telde mee en blijft meetellen
Eigen Kracht is wel leuk, maar soms is wat hulp fijn en heel handig. Voor input en ideeën deden we al een beroep op jullie als Nieuwsflitsabonnees. Maar graag blijven we een beroep op onze bezoekers doen. Je kunt altijd je reacties en tips aan ons kwijt via Contact. Ook hopen we dat jullie ons tips geven over interessante video’s. Ook nieuwe Cleane Kneiters kunnen zich aanmelden. En we hopen dat steeds meer fitnesscentra Eigen Kracht ontdekken en met ons meedoen. Inmiddels is de stand opgelopen naar 130 en daar kunnen er nog meer bij, want wie kan er nu zonder Eigen Kracht?

Dossier: