EN  |  FR

Dopingautoriteit op Fitnessvakdagen 2006

Het zit er weer aan te komen...... De belangrijkste beurs op fitnessgebied in Nederland: de Fitnessvakdagen. Dit jaar vinden ze plaats van vrijdag 13 tot met zondag 15 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Voor de zevende maal zal de Dopingautoriteit (voorheen NeCeDo) aanwezig zijn met een stand.

Jaarlijkse ontmoeting
Ieder najaar is het weer zo ver. Dan vinden de Fitnessvakdagen plaats. Hét evenement voor diverse doelgroepen om zich op de hoogte te stellen van de nieuwste producten en trends. Dit jaar worden de 15e Fitnessvakdagen op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober. Op vrijdag en zaterdag kun je van 10.00 – 18.00 uur terecht, op zondag sluit de beurs om 17.00 uur. Op de Fitnessvakdagen 2006 verwacht men minimaal 190 exposanten en zeker 8.500 bezoekers.

Stand Dopingautoriteit

Het wordt het zevende jaar dat de Dopingautoriteit (voorheen het NeCeDo) met een stand vertegenwoordigd zal zijn. Voor ons zijn de Fitnessvakdagen een uitstekende mogelijkheid om met fitnessondernemers, fitnessinstructors (in opleiding) en andere relevante organisaties in contact te treden en bekendheid te geven aan de producten en diensten die we hebben. Voor ons het moment om flink te netwerken. Bezoekers zijn niet alleen geïnteresseerd in wat we hebben voor de fitnessbranche, ook is er interesse voor de topsport. Vooral (sport)fysiotherapeuten die wel eens te maken hebben met (aankomende) topsporters willen het een en ander weten over de dopinglijst en dopingregels.

Op de hoogte blijven of gratis inschrijven?

Meer informatie over de Fitnessvakdagen kun je vinden op www.fitnessvakdagen.nl. Hierop zal in de aanloop naar medio oktober steeds meer informatie te vinden zijn. Een entreekaart kost € 20, maar als je je via internet geregistreerd dan is het gratis. Hoe je dat doet vind je hier. Wellicht zien we elkaar wel tijdens de Fitnessvakdagen 2006!