EN  |  FR

NeCeDo gesloten tussen Kerst en Oud/Nieuw

Tussen tweede Kerstdag en het weekend van Oud en Nieuw zal het NeCeDo gesloten zijn. Dat betekent dat de Doping Infolijn van 27 tot en met 2 januari gesloten is. Vanaf dinsdag 3 januari kun je weer tussen 13.00 – 16.00 uur terecht op 0900- 2001000 (€ 0,10/min). Ook je vragen en reacties via de e-mail zullen weer vanaf 3 januari beantwoord worden.


Om toch de donkere dagen na de Kerst door te komen kun je terecht bij Publicaties (aan de rechterkant).
Bij Sport & Fitness kun je iedere 2 maanden het NeCeDo-artikel vinden dat verschenen is. Het gaat vaak om uitgebreide achtergrondartikelen over dopinggerelateerde onderwerpen, zoals onlangs het effect van anabolen op je bloeddruk en wat de gevolgen zijn van het gebruik van groeihormoon.
Bij Body Biz vind je alle columns die in dit populaire fitnessmagazine zijn verschenen. Zo staan er twee columns over dopingcontroles in fitnesscentra. Een onderwerp dat nogal in de belangstelling kwam door de voorstellen van politicus Joop Atsma.
Mocht je de voorkeur geven aan gewoon papier voor je informatie dan kun je hier wellicht nog een leuk Kerstcadeau vinden.

Namens de gehele redactie wensen we je fijne feestdagen en alvast een slanker, strakker, sterker en gezond 2006 toe!