EN  |  FR

De Cleane Kneiters staan erop!

afbeelding bij De Cleane Kneiters staan erop!

Eindelijk, vanaf vandaag staan de ‘Cleane Kneiters’ op onze website. Daarmee is een oude wens in vervulling gegaan: het presenteren van inspirerende rolmodellen aan mensen die op Eigen Kracht een gezonde en aantrekkelijke fysiek willen opbouwen. Deze voorbeeldsporters zijn stuk voor stuk gepassioneerde mensen die de hardnekkige mythe dat je zonder anabole steroïden geen indrukwekkende body zou kunnen opbouwen elk voor zich ontkrachten. ‘Geef mij iemand met een gemiddelde aanleg en ik zet er met gedegen trainen en goede voeding in vier jaar 15 kilogram spiermassa op!’, aldus de captain van de Cleane Kneiters. Over kernkneiters, aankomende kneiters en een groeiende gemeenschap van schone sporters…

Informatie en inspiratie

Betrouwbare en up-to-date informatie over training, voeding en supplementen, en de risico’s van het gebruik van anabole steroïden en andere dopinggeduide middelen is allemaal op onze website te vinden en helpt sporters bij hun keuze voor ‘cleane sport’. Maar, hoewel kennis een belangrijke voorwaarde is voor het realiseren van (persoonlijke) doelen als een slanker, strakker, gespierder lichaam, is het goede voorbeeld als bron van inspiratie minstens zo belangrijk. Geloofwaardige voorbeelden die je niet op het verkeerde been zetten en/of frustreren. Voorbeelden, kortom die je verder helpen en waarvoor je je gezondheid niet op het spel hoeft te zetten.

Join the Cleane Kneiters
Op de website maak je kennis met 6 Cleane Kneiters. Ze vertellen over training, voeding en over waarom ze er voor kiezen clean te sporten. We hopen natuurlijk dat ze veel mensen zullen inspireren bij het op een gezonde manier nastreven van hun persoonlijke trainingsdoelen. Ongetwijfeld lopen er in Nederland meer Cleane Kneiters rond. Ben jij er een, dan willen we je graag leren kennen! Meld je aan onder vermelding van ‘Aankomende Kneiter’. Alle aanmeldingen worden door ons serieus behandeld. We behouden ons echter het recht voor aanmeldingen wel/niet op te nemen in het bestand ‘Aankomende Kneiters’. Je krijgt hierover altijd een mailtje. Dat noemen we de ‘korte procedure’. In bijzondere gevallen (indrukwekkende fysiek én interessant verhaal) kan het zijn dat we contact met je opnemen om meer informatie en foto’s te verzamelen. Mogelijk wordt dan besloten om je op te nemen in het bestand van de ‘Kern Kneiters’. Dat noemen we de ‘lange procedure’. Overigens kunnen Aankomende Kneiters in de loop der tijd ook ‘promoveren’ tot Kern Kneiter.

Pool van Cleane Kneiters

Zo ontstaat hopelijk een pool van Cleane Kneiters die laat zien dat je geen anabole steroïden nodig hebt om een behoorlijke gespierde fysiek op te bouwen. Jezelf laten inspireren en anderen inspireren om op een gezonde manier met je lichaam bezig te zijn is het doel ervan. Kortom, alle Cleane Kneiters, verzamelen!