EN  |  FR

Boek ‘Op Eigen Kracht’ verschenen

afbeelding bij Boek ‘Op Eigen Kracht’ verschenen

Een slank, strak en gespierd lijf……wie wil dat nou niet? Dagelijks gaan duizenden mensen naar een fitnesscentrum om aan dat doel te werken. Hoewel er meerdere wegen naar Rome leiden, is het wel handig om in de juiste richting te starten en een beetje koers te houden, want anders ben je na maanden inspannen en zweten nog geen stap verder gekomen. Zojuist is het boek Op Eigen Kracht: slanker, strakker, sterker verschenen dat iedereen effectief en verantwoord op weg helpt die in vorm wil komen én blijven.

Er zijn veel manieren om op je streefgewicht te komen, strakker in je vel te zitten, sterker en gespierder te worden en je energieker te voelen. Wat vaak vergeten en onderschat wordt, is dat dit juist heel goed mogelijk is door middel van krachttraining. Het is dé manier om af te vallen, in vorm te komen én te blijven. Het levert je vetvrije spiermassa op, waardoor je in rust veel meer calorieën verbrandt. Op Eigen Kracht is een pleidooi voor méér krachttraining en rekent af met diverse mythes.

Deel 1: Direct Doen

Met Op Eigen Kracht kun je direct aan de slag. In het eerste deel vind je informatie over trainingsprogramma’s, voeding en een gezond gewicht en kun je je Individuele Afval Beheersplan samenstellen. Of je nu een ‘liever lui dan moe’-type bent of een ‘gaan tot het gaatje’-type, Op Eigen Kracht heeft voor iedereen een passend trainingsprogramma.

Deel 2: Verder Verdiepen

In het tweede deel van Op Eigen Kracht kun je de diepte in. De vier pijlers voor geïntegreerde krachttraining (training, voeding, herstel en motivatie) komen ruimschoots aan bod. Heb je met het basiskrachttrainingsprogramma bereikt wat je wilde, dan vind je hier ook trainingsschema’s voor gevorderden. Bovendien biedt dit boek ook achtergrondinformatie over optimale voeding, de zin en onzin van voedingssupplementen en de onderschatte gevaren van doping. Op Eigen Kracht laat je zien hoe je effectief, gezond en clean je persoonlijke doelen kunt bereiken.

‘Aan het ijzer’ is dus het motto als je slanker, strakker of sterker wilt worden.

Boek bestellen?

Geef je naam, adres, postcode en woonplaats door aan: marketing@arko.nl. Dan wordt jou het boek en de factuur toegestuurd.

Auteurs: Hans Wassink, Guido Willemsen en Bart Coumans
Prijs: € 19,95 incl. BTW en excl. verzendkosten
ISBN: 90-77072-68-3
Omvang: 256 pagina's
Verschenen: April 2005