EN  |  FR

Update

Opnieuw hebben er de afgelopen tijd wat veranderingen en aanvullingen plaatsgevonden op de site. Misschien had je het al gemerkt. Hieronder praten we je precies bij.

Slim Fit en Tests

De grootste verandering is de gehele vernieuwing van de rubriek Slim Fit. Deze is weer geheel actueel gemaakt en flink uitgebreid in vergelijking met de oude versie. Dit onderdeel van Slim Fit moet gezien worden als een actuele aanvulling op het boek ‘Slim Fit. Gezond slank zonder dieet’. Ook de rubriek ‘Tests’ is flink uitgebreid mede omdat bij Slim Fit naar diverse tests en tabellen wordt verwezen. De volgende rubriek die op korte termijn op de site komt is ‘Supplement Facts’.

Reageren mogelijk

Wellicht hebt je het al gemerkt, maar sinds enkele weken is het mogelijk om te reageren. Dat kan op twee manieren. Reacties zijn mogelijk via ‘Vraag van de maand’ en ‘Reageren?’. Heb je een inhoudelijke vraag dan kun je die stellen bij ‘Vraag van de maand’. Alle vragen zullen persoonlijk en vertrouwelijk worden beantwoord. Iedere maand selecteren we een vraag die we, desgewenst anoniem, op de site plaatsen. Wil je een reactie (wens, suggestie, kritiek, tips, etc.) geven op de site dan kun je dat doen bij ‘Reageren?’. Schroom niet, laat weten wat je van de site vind!

Sport & Fitness

We hebben een eigen rubriek in het tijdschrift Sport & Fitness waar iedere keer veel achtergrondinformatie in staat. Al eerder werden alle artikelen die in 2001 en 2000 verschenen op de site gezet. Inmiddels staat het jaar 1999 er ook op. De artikelen uit 1999 gaan onder meer over: dopingcontroles en diverse varianten van anabole steroïden (testosteronvarianten, C17-varianten en 5 alpha DHT-middelen). Binnenkort volgen de resterende jaren 1998 en 1997 en dan is het archief compleet. Kijk voor de artikelen bij ‘Publicaties’ en dan ‘Sport & Fitness’.