EN  |  FR

NeCeDo geeft presentatie tijdens EFAA Conventie

Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 mei vindt in Veldhoven voor de elfde maal de EFAA Conventie plaats. Het NeCeDo verzorgt een presentatie met als titel ‘Laatste trends in supplementen en doping’. Rens van Kleij, directeur NeCeDo zal deze presentatie geven op zaterdag 22 mei.

Fun & Friendship

De fitnessbranche is een tak binnen de totale sport in Nederland die als zeer dynamisch beschouwd mag worden. Na wandelen en fietsen blijkt fitness voor alle inwoners van Nederland de meest populaire vorm van sportbeoefening te zijn. De EFAA Conventie is een jaarlijks terugkerend evenement waar de fitness- en/of aerobicprofessional naar toe gaat voor inspiratie en educatie. Sport kan een bindende factor zijn in de samenleving. Plezier en sociaal contact zijn belangrijke motieven om naar een fitnesscentrum te gaan, naast gezondheid en een fraaier uiterlijk. Daarom is als slogan voor deze EFAA Conventie gekozen voor ‘Fun & Friendship’. Kijk voor meer informatie over het programma op [EFAA Conventie].

Bijdrage NeCeDo

Het gebruik van voedingssupplementen en dopinggeduide stoffen onder sporters van fitnesscentra lijkt toe te nemen. In de hoop sneller spiermassa te winnen en/of af te vallen worden diverse middelen gebruikt. Als instructor of fitnessondernemer kun je vragen krijgen over voedingssupplementen. Datzelfde geldt voor allerlei dopinggeduide stoffen. Daarom is het nuttig dat instructors hiervan op de hoogte zijn. In een presentatie van 1 uur worden de aanwezigen helemaal bijgepraat over de laatste trends in supplementen en doping. Deze sessie van het NeCeDo (nummer 111) start zaterdag 22 mei om 16.30 uur.