EN  |  FR

LSM-website vernieuwd

De website www.eigenkracht.nl is verbeterd en uitgebreid. Toegevoegd is onder meer een zoekfunctie en ook kunnen bezoekers rechtstreeks hun vraag kwijt. De site geeft objectieve en betrouwbare informatie over dopinggeduide middelen, training, afvallen, voeding en voedingssupplementen en is specifiek gericht op sporters van sportscholen en fitnesscentra.

Forse toename aantal pageviews

Sinds eind 2001 kent het NeCeDo-programma Lijf, Sport & Middelen (afgekort LSM) een eigen website. In het afgelopen 1½ jaar is het aantal pageviews of hits enorm gestegen. Was dat in het begin nog maandelijks zo’n 3.000 hits, inmiddels worden aantallen van ruim 13.000 gescoord. Ook bleek uit registraties van de Doping Infolijn dat steeds meer sporters via de site voor een telefonisch consult bij de Doping Infolijn aanklopten en/of voor meer achtergrondinformatie naar de site werden doorverwezen. Kortom, de site neemt een steeds belangrijkere plek in binnen de voorlichting.

Beter, meer en mooier

Door de wekelijkse nieuwsberichten is de site behoorlijk uit z’n jasje gegroeid en werd het lastig om specifieke items te vinden. Daarom is een zoekfunctie toegevoegd. Om meer interactiviteit mogelijk te maken bestaat nu ook de mogelijkheid voor bezoekers van de site om een vraag te mailen die persoonlijk en vertrouwelijk wordt beantwoord. Per maand wordt er een ‘Vraag van de maand’ uitgekozen die op de site wordt geplaatst. Ook de NeCeDo-artikelen die in het populaire tijdschrift ‘Sport & Fitness’ zijn verschenen zijn vanaf nu hier ook terug te vinden. Ook de lay-out is verder verfraaid en in een moderner jasje gestoken.

Planning

Na deze vooral ‘cosmetische’ verandering zullen de komende maanden diverse teksten geactualiseerd worden en de verschillende rubrieken worden aangevuld. Zo dient de nieuwe rubriek ‘Supplement Facts’ dat over voedingssupplementen gaat nog geheel ingevuld te worden. De wekelijkse nieuwsberichten zullen onverminderd doorgaan. Met de vernieuwing van de LSM-site wordt weer een stap gezet naar betere voorlichting naar sporters van sportscholen en fitnesscentra.