EN  |  FR

Update

Wederom weer enkele veranderingen en aanvullingen op de LSM-site. Een compleet nieuwe rubriek over sportvoedingssupplementen genaamd ‘Supplement Facts’. En het digitale archief van de NeCeDo-artikelen, verschenen in het tijdschrift Sport & Fitness, nu helemaal volledig.

Supplement Facts

Naast informatie over clean trainen, gezond afvallen, de basisvoeding en eerlijke informatie over dopinggeduide stoffen ontbrak nog een rubriek over voedingssupplementen. Dat gebrek is nu weggewerkt. Uitgebreide en actuele informatie over de zin en onzin van voedingssupplementen kun je vinden in ‘Supplement Facts’. De verschillende specifieke supplementen zullen regelmatig uitgebreid en actueel gehouden worden. Heb je een supplement dat nog niet besproken is laat het ons weten. Klik op ‘Deze site’ en dan ‘Reageren?’.

Sport & Fitness

Het digitale archief van de NeCeDo-artikelen, die verschenen zijn in het populaire tijdschrift Sport & Fitness, is eindelijk compleet. Deze achtergrondartikelen bevatten een schat aan informatie en op deze manier zijn ze toegankelijk voor iedereen. Wat nog ontbrak in het archief waren de eerste artikelen uit 1997 en 1998 met onderwerpen zoals:
- Anti-oestrogenen en opstarters
- Dianabol
- Fake anabole steroïden
- IGF-1
- GHB
- Anabolica en blessures
- Zin en onzin van eiwitten
De artikelen kun je vinden via 'Publicaties' en dan 'Sport & Fitness'.

Tip

Zoek je informatie over een bepaald onderwerp? Via ‘Zoeken’ is het snel en eenvoudig te vinden.