EN  |  FR

Boeken

Kennis is macht. Daarom doe je er goed aan je kennis te vergroten en om vervolgens die kennis ook in praktijk te brengen. Want praktijk zonder kennis is blind en kennis zonder praktijk is leeg. Die wijsheid komt van de filosoof Kant en staat nog steeds recht overeind. In dit deel van de site bespreken we een aantal boeken op het gebied van training, voeding, supplementen, afslanken, doping, mentaal en overig. NB: In dit overzicht is niet altijd de allernieuwste editie van een boek besproken, maar dan nog krijg je een goede indruk of het boek iets voor je zou kunnen zijn. 

Eerst komt een aantal inleidende boeken aan bod, want kennis moet net als spieren langs wegen van geleidelijkheid worden opgebouwd. Het grootste aanbod is helaas in het Engels, want het taalgebied is zoveel groter dan het Nederlandse, en wie gaat studeren wordt geacht het Engels machtig te zijn.

Een goede en actuele introductie op alle hier onder behandelde onderwerpen (krachttraining, cardio, voeding, afslanken, supplementen, doping) is Op Eigen Kracht van redacteuren van deze website. Het perfecte boek voor wie een goed en begrijpelijk overzicht wil van krachttraining en fitness met als doel slanker, strakker en sterker te worden.