EN  |  FR

Eigen Kracht pakt uit op FitFair 2022

afbeelding bij Eigen Kracht pakt uit op FitFair 2022

En daar staan we dan, Hal 8, stand 12, met vijf man sterk, bezoekers van de FitFair 2022 te animeren met een speciaal voor deze gelegenheid ontwikkeld apparaat dat het uiterste vergt van fitnessbeoefenaars. Alles draait om behendigheid en beheersing. Er wordt progressief belast, dus steeds een schijfje erbij. Er valt van alles te winnen, prijzen, zelfrespect en volop waardevolle info. Als de sodeju dus naar stand 12 voor een stevige uitdaging.

Eigen Kracht is al jaren actief op fitnessbeurzen, evenementen en wedstrijden, tot corona er een stok voor stak. Zipp … we zijn ruim twee jaar verder. De FitFair is de eerste fitnessbeurs die we eindelijk weer kunnen bezoeken, dus pakt Eigen Kracht dit jaar extra groot uit. Met een forse stand (12), een stevige crew en een heel bijzonder toestel dat je gewoon gezien en vooral uitgetest moet hebben. Komen dus, vandaag 6 mei of zaterdag 7 mei naar Jaarbeurs Utrecht, want we gaan knallen!

 Eigen Kracht (stand 12)

De Jaarbeurs in Utrecht is voor Eigen Kracht, het programma van de Dopingautoriteit voor fitness, bekend terrein. We stonden er op de ‘Fitnessvakdagen’ en later op de Fitness & Health Benelux Beurs. Voor ons zijn fitnessbeurzen altijd een prima gelegenheid om met fitnessondernemers, fitnessinstructeurs, fitnessers en andere relevante doelgroepen en organisaties in contact te komen en bekendheid te geven aan wat Dopingautoriteit met Eigen Kracht allemaal te bieden heeft aan fitnessend Nederland, inmiddels zo’n 3 miljoen mensen.

Uiteraard kun je aan onze stand informatie krijgen over training, voeding, herstel, motivatie, supplementen, doping, alle terreinen die ook op onze uitgebreide website www.eigenkracht.nl te vinden zijn, maar dit jaar zijn we aanweziger dan ooit. Met een grotere stand, een grotere crew, en een heuse hulp uit Denemarken die heel graag Nederlandse fitnessers wil interviewen, met een Eigen Kracht goodybag als beloning. Snel naar stand 12 dus. Een bezoek aan de Eigen Kracht stand geeft weer inspiratie voor een heel jaar. We zien jullie graag.

Meer info over de FitFair 2022 vind je hier.

Dossiers: