EN  |  FR

Eigen Kracht –scholing op 23 april in Losser

In samenwerking met fitnesscentrum Fitcare in Losser organiseert het NeCeDo op zondag 23 april een Eigen Kracht-scholingsdag. Alle Eigen Kracht-thema’s, zoals training, voeding, afslanken, supplementen en doping(preventie), zullen aan bod komen. Deze dag is speciaal gericht op instructors. Mocht je interesse hebben reageer dan snel, want er zijn nog maar enkele plekken vrij en vol is vol!

Op eigen kracht naar Twente

Tijdens deze dag die van 10-17 uur duurt wordt je helemaal bijgepraat. Sportvoedingskundige Joris Hermans vertelt je alle in-en-outs over voeding en welke sportpreparaten en supplementen effectief kunnen zijn. Bart Coumans zal kort en krachtig weergeven wat de werking en vooral de bijwerkingen van de belangrijkste doipinggeduide middelen zijn. Wanda Schapendonk zal de Eigen Kracht- campagne toelichten en aangeven hoe je (mogelijk) dopinggebruik tegen kunt gaan in je fitnesscentrum met gebruik van de materialen die in de Eigen Kracht-campagne zijn ontwikkeld. Tot slot zal natural bodybuilding- en krachttrainer Hans Kroon uitleggen hoe je effectief en gezond spiermassa kunt opbouwen. Ook zal hij vanuit zijn ervaring aangeven hoe je verantwoord kunt afslanken.

Informatie en aanmelding

De totale kosten van deze dag bedragen 60 euro, waarbij je tevens het Op Eigen Kracht-boek (waarde € 19,95) en de 3 posters van de campagne krijgt. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Mocht je interesse hebben laat dit ons helder en duidelijk weten via Reageren. Wij sturen je dan een email met een inschrijfformulier. Laat dus snel weten of je interesse hebt en schrijf je snel in, want vol is vol! Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 14 april.