EN  |  FR

Opnieuw: Pure Kracht-workshop

Op zaterdag 10 juni wordt op Nationaal Sportcentrum Papendal nabij Arnhem een workshop Pure Kracht gegeven. Pure Kracht is het succesvolle project van KNKF en NeCeDo dat liet zien dat het in krachttraining primair draait om slim trainen, de juiste techniek, uitgekiende voeding, goed materiaal en een gezonde mentale instelling en niet om dopinggeduide middelen. Als je op een of andere manier aan krachtsport of krachttraining doet kun je veel leren van deze workshop.

Het vervolg

In navolging van het succesvolle project Pure Kracht (zie alle informatie op de website) en de geslaagde workshop die vorig jaar is georganiseerd, kun je wederom kennismaken met alle facetten van en met enkele topbegeleiders van dit project. In een dagvullend programma kun je meer leren over vele aspecten van dé ultieme krachtsport: powerliften.
In de ochtend zal sportvoedingskundige Joris Hermans je meer vertellen over de waarde van een goed voedingspatroon en de zin en onzin van voedingssuppletie. Vervolgens komt de mentale kracht uitgebreid aan bod in een workshop van sportpsycholoog Rico Schuijers.
Het middagdeel bestaat uit een krachttrainingssessie met bekende en ervaren powerlifters. Daarbij kun je als deelnemer natuurlijk zelf meetrainen en je laten adviseren.
De workshopdag, een samenwerking tussen Nederlandse Powerliftingbond (NPB), de KNKF en het NeCeDo, staat open voor zowel beginners als ervaren krachtsporters.

Programma

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

08:30 - 09:00 uur Ontvangst

09:00 - 09:15 Opening door Wim Wamsteeker (topsportcoördinator NPB)

09:15 - 10:45 Presentatie Voeding door Joris Hermans

10:45 - 11:00 Pauze

11:00 - 12:30 Presentatie Mentale kracht door Rico Schuijers

12:30 - 14:00 Lunch

14:00 - 17:00 Krachttraining in de praktijk door de NPB

17:00 - 17:15 Sluiting

De praktische krachttrainingsessie staat onder leiding van de bondscoaches en verscheidene selectieleden van de NPB. Tijdens de gehele dag is het NeCeDo aanwezig met informatie en voor eventuele vragen.

De kosten van deze dag bedragen €60,=. De lunch, koffie/thee/water tijdens de ochtendsessie en drinken tijdens de krachttrainingsessie zijn hierbij inbegrepen. Indien je geïnteresseerd bent, meld je dan snel aan via info@purekracht.nl. Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar. Geef hierbij door je naam, adres, woonplaats, leeftijd en je ervaring met powerliften / krachttrainen.