EN  |  FR

Aanvullingen Op Eigen Kracht-boek

afbeelding bij Aanvullingen Op Eigen Kracht-boek

In april zag het boek ‘Op Eigen Kracht: slanker-strakker-sterker’ het levenslicht. Inmiddels zijn er flink wat boeken verkocht via de boekhandel en via promoties van de uitgever. In het boek staat dat de genoemde fitnessoefeningen te vinden zijn op deze website. Dat is nu gerealiseerd. Ondanks het feit dat er veel zorg is besteed aan het boek is er helaas een verkeerde tabel geplaatst.

Fitnessoefeningen

Het boek Op Eigen Kracht vormt een onderdeel van de integrale Eigen Kracht-campagne gericht op fitnesscentra. Het integrale karakter komt tot uitdrukking doordat de campagne zich op verschillende doelgroepen richt: ondernemers, fitnessinstructors en sporters. Bovendien bestaat het uit verschillende op elkaar afgestemde onderdelen. De combinatie boek en website is daar een voorbeeld van. In het boek worden trainingsschema’s gegeven waarin diverse oefeningen staan benoemd. Aangegeven staat dat foto’s van de oefeningen op deze site staan. Dat is sinds deze week ook gerealiseerd. Veertig oefeningen voor borst, rug, schouders, biceps, triceps, benen, kuiten en buik zijn te vinden bij Krachtoefeningen. De foto’s zijn gemaakt in samenwerking met Hans Kroon en Joyce de Haan van Fitness Centrum Noord in Rotterdam.

Erratum

Van een attente lezer kwam de melding dat de normaalwaarden voor vetpercentages bij vrouwen hoger liggen dan bij mannen. Dat is geheel juist, maar helaas is op pagina 42 in het boek een verkeerde tabel voor vrouwen geplaatst. Voor alle daar genoemde leeftijdcategorieën geldt dat vrouwen gemiddeld een vetpercentage hebben dat 10% hoger is in vergelijking met die bij mannen.

Als je reacties en opmerkingen hebt op het boek, laat het ons dan weten dan weten via Reageren. We stellen het zeer op prijs.