EN  |  FR

Dopingautoriteit op Fitnessvakdagen 2007

afbeelding bij Dopingautoriteit op Fitnessvakdagen 2007

Het zit er weer aan te komen…De belangrijkste beurs op fitnessgebied in Nederland: de Fitnessvakdagen. Ook dit jaar vinden ze weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De 16e editie inmiddels, van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober. Voor de achtste maal zal de Dopingautoriteit aanwezig zijn met een stand.

Jaarlijkse ontmoeting

Ieder najaar is het weer zover. Dan vinden de Fitnessvakdagen plaats. Het evenement voor diverse doelgroepen om zich op de hoogte te stellen van de nieuwste producten en trends. Dit jaar in het weekend van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober. Op vrijdag en zaterdag kun je van 10.00 tot 18.00 terecht, op zondag sluit de beurs om 17.00. Op de Fitnessvakdagen verwacht men minimaal 200 exposanten en zeker 10.000 bezoekers. Het verwachtte aantal bezoekers van 2006 (8500) werd vorig jaar ruimschoots overschreden. Met 9145 bezoekers was dat een groei van 7 procent ten opzichte van 2005. Vrijdag is traditioneel de drukste dag, en men verwacht dit jaar alleen deze dag al dik 4000 bezoekers.

Stand Dopingautoriteit

Het wordt het achtste jaar dat de Dopingautoriteit met een stand vertegenwoordigd zal zijn. Voor ons zijn de Fitnessvakdagen een uitstekende mogelijkheid om met fitnessondernemers, fitnessinstructors (in opleiding) en andere relevante organisaties in contact te treden en bekendheid te geven aan de producten en diensten die we hebben. Voor ons ook het moment om flink te netwerken. Hoewel dit weekend natuurlijk helemaal in het teken van fitness staat, kan iedereen die interesse heeft voor topsport natuurlijk ook bij ons terecht. Vooral (sport)fysiotherapeuten die wel eens te maken hebben met (aankomende) topsporters willen vaak het een en ander weten over de dopinglijst en dopingregels. Fysiotherapeuten zijn steeds meer vertegenwoordigd op de Fitnessvakdagen (18% van de bezoekers in 2006).

Op de hoogte blijven of gratis inschrijven?

Meer informatie over de Fitnessvakdagen kun je vinden op bovenstaande link. Een entreekaart kost € 20, maar als je via internet registreert, dan is het gratis. Hoe je dat doet vind je hier. Wellicht zien we elkaar op de Fitnessvakdagen 2007!