EN  |  FR

Premium Health Club gaat voor Eigen Kracht

afbeelding bij Premium Health Club gaat voor Eigen Kracht

EIGEN KRACHT HELPT! Slanker-strakker-sterker worden kan natuurlijk prima op eigen kracht. Zonder te grijpen naar middelen die je gezondheid in gevaar brengen. Premium Health Club in Ede is een van de Eigen Kracht Fitnesscentra die voor ‘health & strength’ gaan. Ze maken daarbij onder andere gebruik van de voorlichtingsmaterialen en informatiebronnen die voor Eigen Kracht zijn ontwikkeld.

Michiel van Tiel raakte op zijn 18e jaar voor het eerst een gewicht aan en was gelijk verkocht. Hij wilde al snel meer weten over zijn favoriete sport. ‘Ik vond het een geweldig gevoel en was vaak in de bibliotheek te vinden, las over old school en moderne krachttraining, struinde het internet af en probeerde zoveel mogelijk met fitnessexperts in contact te komen. Beter nog, er ook mee te trainen! Ik boekte daarmee aardig resultaten en wilde dat delen met andere mensen, ze helpen hun persoonlijke doelen op een effectieve en gezonde manier te bereiken.’

Enkele jaren geleden startte Michiel met zijn Premium Health Club. ‘Door te netwerken op de Fitnessvakdagen kreeg ik de kans om een club in Ede te starten, die ik natuurlijk met beide handen heb aangepakt. Het is leuk en hard werken en je ziet steeds op elk gebied meer vooruitgang. De sport is mijn passie en dat draag ik graag over. Het is elke dag een uitdaging en het mooist is als je merkt dat mensen er echt wat aan hebben. Dat ze groeien op eigen kracht.’

Inspiratie door Eigen Kracht

Omdat Michiel de kern van Eigen Kracht – op een gezonde en effectieve manier je persoonlijke (trainings)doelen behalen – een warm hart toedraagt, wilde hij de klanten die zijn Premium-spieropbouwprogramma volgen wat extra inspiratie bieden door de t-shirts van Eigen Kracht te laten aanrukken. Michiel: ‘Dat geeft ze toch een beetje het gevoel dat ze aan een persoonlijke missie bezig zijn, en daar kun je best wat eigen kracht extra bij gebruiken.’ Met het t-shirt als reminder en onder de bezielende begeleiding van krachttrainingscoach Van Tiel, stalen mannen en vrouwen nu hun spieren om sterker-slanker-strakker te worden. Hun progressie wordt op de website van Premium Health Club bijgehouden.

Steeds meer Eigen Kracht Fitnesscentra

Fitnesscentra spelen een belangrijke rol bij het bevorderen van een fitnessklimaat waarin gezondheid voorop staat, en het lijkt erop dat fitness ook een steeds grotere rol gaat spelen bij het voorkomen van overgewicht en andere welvaartsziekten. Daar hoort natuurlijk ook een preventiebeleid bij om het gebruik van schadelijke middelen te ontmoedigen. De Eigen Kracht campagne ondersteunen is een belangrijke stap in het gezond houden van de populairste sportieve activiteit in Nederland.

Promotiepakket 

De fitnesscentra en sportscholen die zich aansluiten bij Eigen Kracht kunnen gratis het promotiepakket bestellen. Het bestaat uit een tweetal posters, een display met folders, een grote Eigen Kracht pot, de dvd 'Eigen Kracht in het centrum' en een Eigen Kracht bidon, verder ook nog een Eigen Kracht t-shirt. Aangesloten fitnesscentra die hun leden bij acties willen ondersteunen kunnen tegen een korting van € 2,50 extra Eigen Kracht t-shirts bestellen (kosten dan €5,-  per shirt + €2,50 verzendkosten). Bij bestelling van meerdere t-shirts (maten: S, M, L en XL) komen de verzendkosten op ongeveer 5-6 Euro.

Dossiers: