EN  |  FR

Nieuw op de site: de Nieuwsflits!

Sinds vandaag beschikt de Lijf, Sport & Middelen-website over een Nieuwsflits. Als bezoeker van de site kun je je aanmelden om deze digitale nieuwsbrief gratis te ontvangen. Zo hoef je geen bericht meer te missen en blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes op het terrein van training, afvallen, voeding, voedingssuppletie en doping.

Aanmelden

Iedere week verschijnen één of meerdere berichten op de site. Om er zeker van te zijn dat je alle webberichten altijd en direct krijgt bestaat simpelweg de mogelijkheid je te abonneren op de Nieuwsflits. Hoe je dat kan doen? Rechtsonder op de homepage vind je de Nieuwsflits. Kies dan voor aanmelden. Door je emailadres en je naam in te vullen meld je je aan. Vervolgens wordt dit per e-mail aan je bevestigd.

Een Nieuwsflits wordt verstuurd zodra een nieuwsbericht op de website wordt geplaatst. De Nieuwsflits bestaat uit de titel en de introductietekst van een nieuwsbericht. Vanuit de e-mail kun je vervolgens doorklikken naar het complete nieuwsbericht op de Lijf, Sport & Middelen website.

Afmelden

Mocht je je willen afmelden voor de Nieuwsflits dan kan dat op twee manieren. Dit kan via de link die onder iedere Nieuwsflits vermeld staat of door op de homepage, via Nieuwsflits, afmelden te selecteren. Privacy is van groot belang voor ons. Wij zullen je e-mail adres nooit verkopen, verhuren of beschikbaar stellen aan derden.

Kort gezegd, je hoeft geen bericht meer te missen en zo blijf je op de hoogte van alle no-nonsense nieuwtjes over training, afvallen, voeding, voedingssuppletie en doping.