EN  |  FR

Eigen Kracht op FitFair 2022

afbeelding bij Eigen Kracht op FitFair 2022

Eigen Kracht is al jaren actief op fitnessbeurzen, evenementen en wedstrijden, tot corona er een stok voor stak. Zipp … we zijn ruim twee jaar verder. De FitFair is de eerste fitnessbeurs die we eindelijk weer kunnen bezoeken, dus pakt Eigen Kracht dit jaar extra groot uit. Met een forse stand (12), een stevige crew en een heel bijzonder toestel dat je gewoon gezien en vooral uitgetest moet hebben. Komen dus, die 6 of 7 mei naar Jaarbeurs Utrecht, want we gaan knallen!

Normaal gesproken kun je als enthousiast fitnessbeoefenaar jaarlijks naar diverse fitnessbeurzen en evenementen, maar we hebben bijzonder karige jaren gehad. Telkens moesten beurzen, evenementen, wedstrijden en congressen uitgesteld worden, tot niemand meer iets durfde te plannen. No more! We zijn dan ook blij dat we weer een hoop mensen kunnen zien, ontmoeten en uitgebreid spreken. FitFair is de natuurlijke opvolger van de Fitness & Health Benelux in de Jaarbeurs Utrecht, waar gemiddeld zo’n 9000 mensen over het weekend verwacht werden. Eigen Kracht was daar jarenlang aanwezig met een stand.

 Eigen Kracht (stand 12)

De Jaarbeurs in Utrecht is voor Eigen Kracht, het programma van de Dopingautoriteit voor fitness, bekend terrein. We stonden er op de ‘Fitnessvakdagen’ en later op de Fitness & Health Benelux Beurs. Voor ons zijn fitnessbeurzen altijd een prima gelegenheid om met fitnessondernemers, fitnessinstructeurs, fitnessers en andere relevante doelgroepen en organisaties in contact te komen en bekendheid te geven aan wat Dopingautoriteit met Eigen Kracht allemaal te bieden heeft aan fitnessend Nederland, inmiddels zo’n 3 miljoen mensen.

Uiteraard kun je aan onze stand informatie krijgen over training, voeding, herstel, motivatie, supplementen, doping, alle terreinen die ook op onze uitgebreide website www.eigenkracht.nl te vinden zijn, maar dit jaar zijn we aanweziger dan ooit. Met een grotere stand, een grotere crew, en een heuse hulp uit Denemarken die heel graag Nederlandse fitnessers wil ontmoeten. Speciaal voor 2022 hebben we een nieuw toestel ontwikkeld dat het uiterste zal vragen van zowel beginnende als gevorderde fitnessers en zelfs voor hardcore bodybuilders zal dit toestel een zware kluif betekenen. Komt dus allen naar de FitFair 2022. Een bezoek aan de Eigen Kracht stand geeft weer inspiratie voor een heel jaar. We zien jullie daar graag! Hal 8, stand 12.

Meer info over de FitFair 2022 vind je hier.

Dossiers: